Kolacje włoskie

Romeo i Julia
Dla dwóch osób
130,00

Przystawki
   Bruschetta z pomidorami
   Cielęcina w sosie z tuńczyka
Makarony
   Penne z pikantnym sosem pomidorowym
   Tortelloni w sosie śmietanowym z szynką
Danie główne
   Smażony filet z soli w sosie kurkowym
   Filet z kurczaka z serem pecorino i szynką
   parmeńską z sosem pomarańczowym
   Marchewka smażona z miętą
   Zapiekane szparagi
   Ziemniaki pieczone z rozmarynem
   Ziemniaki smażone w karmelu

Dzbanek wody mineralnej z cytryną


Romeo and Juliet
Dinner for two
130,00

Starters
   Toasted bread with olive oil, garlic, tomatoes,
   fresh basil and mozzarella
   Veal slices in tuna sauce
Pasta
   Penne with tomato sauce, chilly and basil
   Dumplings stuffed with meat in a cream sauce
   with ham
Main Course
   Sola filet in chanterelles sauce
   Chicken breast with pecorino cheese and Parma
   ham in an orange sauce
   Minted carrot
   Gratin asparagus
   Potatoes roasted with rosemary
   Caramel potatoes

Jag of mineral water with lemon


Dolce Vita
Dla czterech osób
290,00

Przystawki
   Bruschetta z pomidorami
   Cielęcina w sosie z tuńczyka
   Szynka parmeńska z melonem
Makarony
   Penne z pikantnym sosem pomidorowym
   Gnocchi szpinakowe z sosem gorgonzola
   Farfalle z owocami morza
Danie główne
   Szaszłyk z krewetek i winogron
   Kalmary panierowane
   Kurczak faszerowany szpinakiem w sosie pieczarkowym
   Pieczeń wieprzowa z sosem rozmarynowym
   Marchewka smażona z miętą
   Mieszanka sałat
   Ziemniaki pieczone z rozmarynem
   Ziemniaki smażone w karmelu

Dzbanek wody mineralnej z cytryną
Butelka czerwonego wina


Dolce Vita
Dinner for four
290,00

Starters
   Toasted bread with olive oil, garlic, tomatoes,
   fresh basil and mozzarella
   Veal slices in tuna sauce
   Parma ham with melon
Pasta
   Penne with tomato sauce, chilly and basil
   Potato-spinach dumplings in gorgonzola sauce
   Farfalle with seafruit
Main Course
   Grilled shrimps with grapes and rice in
   a cream sauce
   Breaded squid rings
   Chicken breast stuffed with spinach in
   mushroom sauce
   Roasted pork tenderloin with rosemary
   Minted carrot
   Salad mix
   Potatoes roasted with rosemary
   Caramel potatoes

Jag of mineral water with lemon
Bottle of red wine