Dolce Vita w Bydgoszczy
Kilka słów o nas
Włosi, traktujący jedzenie jak namiętność, bez problemu potrafią rozszyfrować genezę swoich narodowych barw - zielony kolor pochodzi od bazylii, biały od sera mozzarella, natomiast czerwony od pomidorów. Kuchnia włoska jest jedną z najpopularniejszych na świecie. Znamy, ją lubimy i zajadamy się nie zawsze wiedząc jak poprawnie wymówić nazwę spożywanej potrawy. Restauracja Dolce Vita to miejsce, które przyciąga swoją oryginalnością i niepowtarzalną atmosferą. Zapraszamy Państwa w świat doznań kulinarnych , o które dba nasz doświadczony personel pod czujnym okiem naszego Szefa Kuchni Jeana Bos.
Restauracja Dolce Vita, oprócz serwowania wspaniałego menu, specjalizuje się również w organizowaniu:
-
Szkoleń
-
Spotkań biznesowych
-
Konferencji
-
Bankietów
-
Cateringu
Dolce Vita w Bydgoszczy to także:
Posiadamy trzy sale klimatyzowane. Sala konferencyjna wyposażona jest w projektor multimedialny, ekran, nagłośnienie oraz Flip-chart, mieści do 50 osób. Na tym samym poziomie znajduje się sala konsumpcyjna na 60 osób , gdzie można zorganizować catering lub bankiet dla osób szkolących się. Oddzielenie Sali konferencyjnej od konsumpcyjnej powoduje komfort przeprowadzanych szkoleń. W całej restauracji jest bezprzewodowy dostęp do Internetu.
Koszt szkolenia uzależniony jest od ustalonego indywidualnie menu (propozycje przesyłamy drogą mailową). W koszt organizacji szkolenia wraz z konsumpcją wliczone jest wynajęcie sali oraz niezbędnego sprzętu multimedialnego. Zapewniamy profesjonalną obsługę kelnerską oraz niezapomnianą atmosferę.
Istnieje także możliwość wynajęcia sali bez konsumpcji za ustaloną kwotę.
- Naszymi klientami są:
- Firmy farmaceutyczne
- Firmy kosmetyczne
- Brokerskie i ubezpieczeniowe
- Firmy developerskie
- I wiele innych firm prywatnych
Organizujemy catering we wskazanym przez Państwa miejscu (np.: szpitale, kliniki, przychodnie, sale wykładowe)
W trakcie szkoleń jest możliwość organizacji specjalnych pokazów kulinarnych dla grup zorganizowanych lub osób indywidualnych tj. :
-
Kuchnia włoska
-
Kuchnia Molekularna
-
Sztuka przyrządzania i gotowania potraw, itp.
Dolce-Vita
|